Bilden visar en 3D visualisering av en bostad. Visualisering med 3D teknik kan skapa virtual reality och virutella turer. virtual tours.

3D visualization: Nytt sätta att uppleva

Upplev ett helt nytt sätt med virtuell verklighet och augmented reality. Med 3D visualization och virtual tours som bygger på unreal engine eller real time 3D. Nu kan du lösa det som kallas för arkitekturvisualisering eller architetural visualization.

Nu kan du med en speciell lägenhetsväljare som är kopplat till virtual reality och augmented reality teknik, uppleva ditt nya boende med en virtuell tour. Med 3D och VR:s kraft kan du ta del av virtuella rundturer och 3D-visualiseringar. Eller upplevelser i förstärkt verklighet, med det som kallas för augmented reality. Detta får personen att känna dig som om du verkligen är på plats.

Virtuella rundturer med 3D visualiseringar

Tack vare VR-tekniken kan fastighetsägare erbjuda en virtuell tur. Utan att spekulanten behöver lämna sitt eget hem. Genom att använda ett par VR-glasögon kan användarna fördjupa sig i en fullt realiserad version av boendet. Detta inkluderar allt från att gå runt i det framtida boendet, virtuellt men även i vissa fall även på gator kring objektet och utforska detta.

3D-visualisering för företag

För företag som är intresserade av att investera i fastigheter eller annan egendom i Stockholm. Då finns det nu möjlighet att använda 3D-visualiseringsverktyg. På så sätt kan du få en exakt bild av hur en framtida bostadsinvestering kommer att se ut.

Med hjälp av dessa verktyg kan företag få en exakt representation av vad de tittar på innan de fattar några beslut. Detta sparar dessa tid och pengar i det långa loppet. Dessutom hjälper verktygen företagen att få en bättre förståelse för vad det är de investerar i så att de har större förtroende när de fattar beslut om sina investeringar.

Upplevelser med förstärkt verklighet (Augmented reality)

Förstärkt verklighet (AR-Augmented reality) det möjligt för människor att se bortom det som finns framför dem genom att lägga digitala lager ovanpå den fysiska miljön runt omkring dem.

Detta innebär att människor som besöker Stockholm nu kan använda AR-appar på sina telefoner för att få tillgång till information om alla typer av olika attraktioner i hela staden – inklusive restauranger, monument, museer och mycket mer.

Detta hjälper besökarna att få ut mer av sin resa än någonsin tidigare eftersom de upptäcker nya saker om staden varje steg på sin resa genom den.

Visualisering av boenden med virtuell verklighet har gjort det enklare än någonsin för människor att utforska sitt nya framtida boende, redan innan det byggts. Detta möjliggör även att det går enklare att anpassa boendet.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Relaterade inlägg