Häng dina glas med stil med glashängare 

Letar du efter ett sätt att lägga till en elegant touch i ditt hem? Varför inte hänga dina vin- och ölglas med glashängare? Glashängare är ett enkelt och attraktivt sätt att visa upp dina favoritglas på ett tydligt sätt. Vårt urval av takmonterade och väggmonterade glashängare kan hjälpa dig att göra ett uttalande samtidigt som du frigör utrymme på dina bänkskivor. 

Olika typer av hängare 

Takmonterade glashängare är idealiska om du vill ha dina glasögon inom räckhåll. De är också bra för mindre utrymmen eftersom de inte tar upp något golv- eller bänkutrymme. Vi erbjuder flera olika stilar av takmonterade glashängare som sträcker sig från traditionella trädesigns till eleganta, moderna metalldesigns. Väggmonterade glashängare är perfekta för större utrymmen eller när du vill skapa en mer dekorativ effekt. Dessa typer av hängare finns i en mängd olika stilar och material, från rustika trädesigns till moderna krommodeller. 

Fördelar med glashängare 

Glashängare kan användas för mer än att visa upp vin- och ölglas; de är faktiskt ganska mångsidiga! Möjligheterna är oändliga! Glashängare ser inte bara snygga ut, de sparar också utrymme i små kök eller matsalar genom att du kan hänga upp saker i stället för att förvara dem på hyllor eller diskar. Dessutom är de otroligt enkla att installera – allt du behöver är några skruvar och några grundläggande verktyg! 

Hängande vin- och ölglas är ett enkelt sätt att lägga till en elegant touch i vilket rum som helst i ditt hem. Vårt urval av takmonterade och väggmonterade glashängare ser inte bara bra ut, utan de frigör också diskutrymme och ger gott om förvaringsmöjligheter för andra föremål också. Så nästa gång du letar efter det perfekta sättet att visa upp dina favoritglas med stil, kolla in vårt urval av glashängare idag!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Relaterade inlägg