Måttbeställda persienner från Enpersienn

Måttbeställda persienner är ett av de mest populära sätten att skydda mot solen. Det är en effektiv, prisvärd och enkel lösning för att hitta skugga i ditt hem. Men vad många inte vet är att de finns i flera olika material, färger och med flera olika tillbehör, vilket innebär att din persienn kan bli unik! En persienn skyddar både från sol och värme och sparar energi. Du kan också använda den som insynsskydd genom att vinkla lamellerna så att du kan bestämma hur mycket du vill att andra ska se in och hur mycket du vill kunna se ut. Aluminium persienner finns i tre olika storlekar på lamellerna: 16 mm, 25 mm och 50 mm. Alla persienner tillverkas efter mått och färg. Persiennerna är tillverkade av högsta kvalitet för att klara de stora temperaturskillnaderna och höga standarder som vi har i Sverige.

En av fördelarna med persienner är deras anpassningsbarhet. De finns i olika material, färger och storlekar på lamellerna, vilket gör att de kan anpassas efter dina behov och preferenser. Om du vill ha en modern och stilren look kan du välja en persienn i aluminium. Om du vill ha en mer naturlig look kan du välja en persienn i trä eller bambu. Om du vill ha en färgglad persienn kan du välja en i vinyl eller tyg. Valet är ditt!

En annan fördel med persienner är deras förmåga att reglera ljusinsläppet. Genom att justera lamellerna kan du bestämma hur mycket ljus du vill ha in i rummet. Om det är för ljust kan du vinkla lamellerna för att minska ljusinsläppet och om du vill ha mer ljus kan du vinkla lamellerna för att öka ljusinsläppet. Detta gör också persienner till en bra lösning för att minska uppvärmningen i rummet på sommaren och för att hålla rummet varmt på vintern.

Slutligen är persienner också en bra lösning för att skydda dina möbler och golv från UV-strålning. Genom att stänga persiennerna på dagen kan du minska mängden UV-strålning som kommer in i rummet och därmed skydda dina möbler och golv från blekning och skador. Persienner en mångsidig och praktisk lösning för att skydda mot solen, reglera ljusinsläppet och skydda dina möbler och golv. Genom att välja rätt material, färg och storlek på lamellerna kan du skapa en unik och personlig look för ditt hem.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Relaterade inlägg