Bilden visar en pallisad. Med inbrottsskydd som gallergrindar, gallerdörrar och fönstergaller. Det finns jalusier som rulljalusier och rullgaller för speciella ändamål som brandjalusier och brandgaller.

Skydda dina lokaler med rulljalusier och rullgaller

Nu kan du skydda dina lokaler med rulljalusier och galler. Inbrottsskydd är en viktig del av att hålla dina lokaler säkra. Det finns flera olika lösningar som kan hjälpa dig att skydda din egendom som med praktiska pallisader.

Pallisadstaket ökar säkerheten och skapar ett skydd mot obehöriga. Skillnaden mellan ett vanligt flätverk som i ett nätstaket och en pallisad, är det ökade lagret av säkerhet. Det är på så sätt en avgränsing som inte är lika lätt att forcera eller ta sig igenom.

Hos en expert på jalusier och galler som exempelvis rulljalusier samt rullgaller, upp till snygga och säkra smidesgaller och fönstergaller. Det finns det gott om alternativ för att skapa det perfekta säkerhetssystemet för ditt hem eller företag.

Använd dig av gallerdörrar och gallergrindar som inbrottsskydd

Gallerdörrar, fönstergaller och gallergrindar är ett utmärkt sätt att lägga till ett säkerhetslager till ditt företags lokaler. Dessa barriärer är oftast tillverkade av stål eller aluminium och ger extra skydd mot inkräktare genom att blockera fönster och dörrar.

Rulljalusier kan förses med lås för att förhindra inbrott, medan gallerkonstruktioner finns i olika stilar, t.ex. diamantmönster eller perforerad plåt. Båda erbjuder synlighet samtidigt som de utgör en barriär mot potentiella inbrottstjuvar.

Skjutportar och vikdörrar som ökar säkerheten

Att lägga till skjutportar och vikdörrar i din lokal är ett annat effektivt sätt att skydda den från oönskade besökare. Skjutdörrar och vikdörrar ger ett extra säkerhetslager vid in- och utgångar.

Dessa är utformade för att vara lätta men ändå tillräckligt starka för att avskräcka potentiella inkräktare. Båda kan förses med lås för att skapa en nivå av extra säkerhet. På så sätt kan du känna dig mer trygg med att din egendom är säkrad när du inte är där.

Brandjalusier och brandgardiner med praktisk automatik

Brandgardiner och brandgardiner är ett annat alternativ för att skydda byggnader mot oönskade besökare – och för att ge brandskydd i händelse av en nödsituation. Brandgardiner fungerar genom att blockera fönster med ett brandbeständigt material. Detta hindrar rök och värme från att komma in i byggnaden, medan brandgardiner installeras i väggar eller tak och fälls ner om ett brandlarm utlöses.

Detta bidrar till att begränsa röken och brandens spridning i byggnaden, snabbt och effektivt. Båda lösningarna kan bidra till att rädda liv vid bränder. Detta innebär att de är viktiga tillägg för alla fastighetsägare som vill ha omfattande inbrottsskyddsåtgärder.

Sammantaget finns det många olika alternativ när det gäller att skydda dina lokaler från inbrottsförsök eller oväntade bränder. Rulljalusier och rullgaller ger ett extra säkerhetslager över fönster och dörrar.

Brandgardiner och brandjalusiner hjälper till att hålla tillbaka rök eller lågor om de skulle uppstå på platsen under en nödsituation. Med alla dessa åtgärder i kombination får du sinnesro i vetskapen om att din egendom är säker oavsett vad som händer.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Relaterade inlägg