Bilden visar mamma med barn och scooter det finns även praktiska varianter som Puky springcykel och Puky balanscykel skapa roliga utomhuslekar med en studsmatta för barn

Utomhuslekar med bästa uteleksakerna

Vill du skapa utomhuslekar med det bästa uteleksakerna. Med enkla medel kan du nu skapa roliga tävlingar med en trampbil. Samt bygga roliga banor och verkstadsdepåer på uppfarten.

Ställ ut några konor och kör din scooter eller sparkcykel, Puky springcykel eller Puky balanscykel, passa även på att köpa en stabil sparkcykel av högsta kvalitet som är fungerar för dig som vuxen. Glöm inte bort att använda rätt skydd, som armbågsskydd, knä och armbågsskydd samt en bra hjälm.

Fotbollsmål för att öva upp ditt fotbollsspelande

Är du mer av en lagspelare? Nu kan du på ett enkelt sett öva upp alla dina fotbollsskills hemma, med ett praktisk fotbollsmål i trädgården. Det finns även speciella typer av övningsnät, som du kan öva straffsparkar med.

På så sätt får du en praktisk bollretur och kan öva upp effektiviteten och bli bättre på straffläggning. Glöm inte bort att öva upp ditt fotarbete med några konor och dribbla dig igenom för att få en snabbare bollteknik. Det finns även speciella övningar för att öva upp olika bolltrixande.

Hoppa studsmatta för att öka din kondition och koordination

Att hoppa studsmatta är bra för din kondition och din koordination. Det finns speciellt utformade studsmattor för barn och olika former av studsmattor. Som exempelvis runda studsmattor och praktisk och nedgrävbar studsmatta.

Passa på att njuta av vädret och hoppa studsmatta så ofta som det går. Samtidigt som du har roligt och kan öva upp tricks så kommer du öka din flexibilitet och kondition.

De bästa utomhusspelen att spela med de bästa leksakerna för utomhusbruk

Det är inte bara sommaren som är den perfekta tiden för att komma ut och njuta av vädret. Ta det ett steg längre och lägga till några roliga lekar med vänner eller familj.

Med lite fantasi kan du förvandla vilket utomhusutrymme som helst till en väldigt rolig lekplats. Genom att skapa mer aktiva utomhuslekar, gör så att du garanterat kommer att få alla att lämna soffan och gå ut i och leka i alla väder.

Trampbilstävlingar med depåstopp

Med lite asfalt kan du sätta upp en improviserad tävlingsbana för trampbilar. Om du inte har några trampbilar till hands kan du fråga om någon har en cykel eller skoter som de är villiga att låna ut. Detta är en utmärkt aktivitet för barn i alla åldrar och kan enkelt anpassas för att passa olika kunskapsnivåer.

Fotbollsutmaningar som gör dig till fotbollsproffs snabbare

Oavsett om du är ett inbiten fan eller bara tycker om att leka med en boll är nästa spel något för dig. Sätt upp ett litet fotbollsmål på bakgården eller i parken och se vem som kan göra flest mål.

Om du känner dig tävlingsinriktad kan du hålla reda på hur många poäng varje person gör och utse en vinnare i slutet. Det här är också ett utmärkt sätt att öva på fotarbete och sikte om du vill förbättra dina färdigheter.

Studsmatta att öka koordination och kondition

Att hoppa studsmatta är enkel men väldigt rolig sysselsättning. Se vem som kan hoppa högst på studsmatta eller turas om att göra tricks som kullerbyttor och volter. Om du inte har någon studsmatta så finns det väldigt många format som kan passa.

Det finns speciella varianter av nedgrävbara studsmattor samt ovala studsmattor eller runda studsmattor med speciellt skyddsnät. Som exempelvis skyddsnät studsmatta BERG.

Glöm inte bort att montera ett överdragsskydd för studsmatta BERG så att din studsmatta håller länge. När du väljer studsmatta se till så du väljer ett bra studsmattefabrikat, fabrikat som även har alla tänkbara reservdelar.

Som exempel så finns det speciella reservdelar till studsmatta BERG. Se bara alltid till att det finns någon i närheten, som ser till att vara med. Framförallt när små barn leker.

Förbered din trädgård för en pool med värmepump

Det finns även en speciell typ av pool med kupol så att du får ut mer nytta av din pool under längre säsong. Det finns även olika typer av pool med värmepump så att du på ett smidigt sätt kan temperera din utomhuspool och starta upp säsongen tidigare på våren eller förlänga den in på höstkanten.

En pool med värmepump har oftast betydligt lägre driftskostnader än en pool som värms med direktverkande el. Det är även betydligt smidigare än till exempel solvärme då denna endast genererar värme under varma eller soliga dagar.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Relaterade inlägg