Att få ut det mesta av profilkläder för ditt företag

Om du letar efter ett kraftfullt och kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag är profilkläder ett idealiskt val. Men när du väl har bestämt dig för att det är rätt tillvägagångssätt för ditt företag finns det två huvudalternativ – tryck eller brodyr. Vilket ska du välja? Låt oss titta på för- och nackdelarna med varje tillvägagångssätt.

Vad är skillnaden?

När det gäller marknadsföring genom profilprodukter är tryck och broderi de två huvudsakliga alternativen. Tryck är vanligtvis billigare än broderi eftersom det handlar om en process där man överför en bild på tyg med ett överföringspapper. Detta innebär att du kan producera stora mängder snabbt och billigt. Detta alternativ kanske dock inte håller lika länge eftersom det i huvudsak bara är en tryckt bild ovanpå tyget i stället för att vara inbäddad i själva tyget.

Broderi innebär å andra sidan att man syr in en design i tyget med tråd eller garn. Det tar längre tid att tillverka, men är mer hållbart eftersom trådarna i huvudsak är en del av själva tyget. Så om du letar efter något som kommer att hålla i många år framöver kan broderi vara ditt bästa alternativ. Det ger också mer flexibilitet när det gäller design, vilket innebär att komplexa mönster är lättare att skapa med denna metod. Dessutom kan du med tråd av god kvalitet och noggranna stygntekniker uppnå en imponerande finish som ser professionell ut och sticker ut från alla andra konkurrenter även när det gäller kvalitet!

När du bestämmer dig för vilket alternativ som är bäst för ditt företag när det gäller marknadsföring av profilkläder – tryck eller broderi – har båda sina för- och nackdelar beroende på vilken typ av utseende och känsla du vill uppnå samt hur mycket tid och budget du har att spendera på detta projekt. Om du vill ha något som håller i många år är det dock bäst att välja broderi! Kom bara ihåg att undersöka noga innan du fattar några slutgiltiga beslut så att du kan se till att ditt företag får maximal synlighet på ett så effektivt sätt som möjligt!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Relaterade inlägg