Bilden visar en person vid en neonskylt. Energieffektiva LED-skyltar och företagsskyltar kan ersätta gamla och föråldrade neonskyltars teknik.

Bästa LED-skylten för ditt företag

Om du vill synas med din företags logotyp då kan du välja att använda dig av en LED-skylt. Med enkla medel kan du nu välja rätt skyltning som passar till just ditt företag. Idag finns det energieffektiva LED-skyltar som passas för pyloner och pylonskyltar. Du kan på så sätt även skapa en bra ersättare för neonskyltar och fasadskyltar som drivs av föråldrad teknik.

Du kan även skapa olika varianter av skyltpelare som inte drar mycket energi. När du använder dig av en mer energieffektiva skyltlösningar, kommer du att ha råd att synas med ditt varumärke på fler ställen. Dagens teknik gör nämligen att du både sparar på energi på belysningen, samtidig som att framtagningskostnaden för en ny skylt är väldigt prisvärd.

Det gör att du enkelt kan skapa en skyltlösning som täcker allt från pylonskyltar, ända till den upplysta LED-skylten med din företagslogotyp på. Genom det kan du marknadsföra ditt företag på ett snyggt sätt i din företagslobby.

Företagare som letar efter de bästa skyltningsalternativen för sitt företag använder LED-skyltar

Det är viktigt att välja rätt skyltning för ditt företag. Det hjälper dig inte bara att sticka ut från konkurrenterna och locka till dig kunder. Du kan också att kommunicera ditt varumärkesbudskap på ett tydligt och kortfattat sätt. Oavsett om du letar efter LED-skyltar eller fasadskyltar finns det många faktorer att ta hänsyn till när du väljer rätt skyltning för ditt företag.

Vilket syfte tjänar företagsskylten eller fasadskylten?

Det första du bör tänka på är vilket syfte skylten tjänar. Vill du ha en skylt som drar uppmärksamhet till din butiksfasad med en fasadskylt eller en pylonskylt. Eller behöver du mer av en skylt som hjälper kunderna att hitta runt i din byggnad, som med olika typer av informationsskyltar?

Beroende på hur du planerar att använda skylten finns det olika typer av skyltar som kan användas. Om du till exempel vill dra uppmärksamhet till din butik på avstånd är en pylonskylt förmodligen mer lämplig än en mindre fasadskylt.

Om du däremot behöver något mer subtilt och diskret kan en fasadskylt vara bättre lämpad för dina behov. När du ska montera en skylt så kan det även kräva olika former av tillstånd för att få använda dig av en pylonskylt eller fasadskylt. En erfaren skyltexpert kan hjälpa dig med ritningar om din fasadskylt kräver bygglov.

Vad är din budget för skyltning?

En annan faktor att ta hänsyn till när du väljer skyltning är budgeten. Du bör alltid se över så att din grafiska profil är satt och att den inte ska justeras inom kort. Genom att välja en komplett skyltlösning med olika pylonskyltar, fasadskyltar och LED-skyltar kan du i många fall få ett paketpris på hela lösningen.

Det gör att du samtidigt som du får en energieffektiv lösning även kan skylta upp hela företaget mer effektivt. Du kan således lösa allt från kontorsskyltarna, informationsskyltarna och företagsskyltarna från samma leverantör som levererar pylonskyltar samt skyltpelare.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Relaterade inlägg