De finaste styckena av renkött

Har du någonsin varit nyfiken på att prova renkött? Swedish Wild har i så fall det bästa urvalet av renkött för din kulinariska upptäcktsfärd. Från filéer och ryttare till salami och korv har vi något för alla. I vårt sortiment ingår endast renkött av högsta kvalitet från Sverige, så du vet att du får det bästa. Fortsätt läsa för att lära dig mer om vårt utbud! 

Renfilé

Swedish Wilds renfilé är de bästa styckningsdetaljerna av renkött som finns tillgängliga i Sverige. Den är full av smak, mörhet och saftighet som inte går att slå. Om du letar efter något lite hjärtligare kan du prova vår ryttarfilé av ren – den är laddad med ett extra fettlager som ger den en viltsmak som kommer att vara fantastiskt för dina smaklökar. 

Rökt och torkat renkött 

Vi erbjuder även rökt och torkat renkött som är perfekt som mellanmål eller som komplement till vilken måltid som helst. I våra sorter Suovas och Gurpi används traditionella rökningstekniker som ger köttet en unik rökig smak som inte finns någon annanstans. Vi har också torkat renkött som är ett utmärkt komplement till soppor och grytor.  

Vi på Swedish Wild är stolta över att endast erbjuda de finaste styckena av renkött av högsta kvalitet från Sverige. Från filéer och ryttare till rökt kött och korv finns det något för alla att njuta av – även för dem som bara har börjat sin kulinariska resa med viltkött! För dem som älskar att prova nya smaker är vår salami, lever, fett (renfeta), skinn (kokt kött) och tunga perfekta tillskott till varje tallrik – de ger alla unika aromer och smaker som inte liknar något annat där ute! Prova några i dag!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Relaterade inlägg