Bilden visar människor i en entré eller lobby som är i behov av snygga entrémattor med logotyp som hyrmatta eller för köp av entrématta i Stockholm

Entrémattor: Hyr eller köp din entrématta

När det gäller entrémattor finns det två huvudalternativ på marknaden idag: hyra och köpa anpassade entrémattor med din egen logotyp. Båda alternativen har sina egna fördelar som kan vara bra att beakta vid ditt val av entrémattor eller matta med tryck.

Fördelar med att hyra entrématta i Stockholm

  • Att hyra entrématta i Stockholm är ett mer kostnadseffektivt alternativ på kort sikt. Detta beror på att du inte behöver betala för den initiala kostnaden för mattan eller för dess frakt och hantering.
  • Det är också lättare att underhålla och rengöra om du har ett serviceavtal med hyrda mattor. Det beror på att det företag som du hyr mattorna av ansvarar för underhållet av dem. Allt du behöver göra är att dammsuga dem regelbundet.
  • En annan fördel med att hyra entrémattor är att de lätt kan bytas ut om de blir skadade eller slitna. Detta är inte fallet med skräddarsydda eller specialbeställda och köpta mattor. Som skulle behöva bytas ut helt och hållet om de skulle bli skadade.

Fördelar med att köpa dina entrémattor

  • Den största nackdelen med att hyra entrémattor är att du eventuellt, inte äger din matta med tryck helt och hållet. Detta innebär att du alltid kommer att vara beroende av det företag som du hyr mattan av för att kunna använda den. Vilket i sig inte behöver vara negativt.
  • Hyrda entrémattor är kanske inte heller lika högkvalitativa som anpassade mattor eftersom de är massproducerade. Det innebär att de kan slitas ut snabbare och inte hålla lika länge som en skräddarsydd matta.
  • Din hyrda entrématta inte alltid finns tillgängliga i den stil eller färg som du vill ha. Detta beror på att de är massproducerade och att det inte finns så mycket variation som företaget kan erbjuda.

Köpa skräddarsydda entrémattor med din egna logotyp

  • När du köper en anpassad matta med din logotyp äger du mattan direkt. Det innebär att du kan använda den så länge du vill.
  • Anpassade entrémattor är också vanligtvis av högre kvalitet, eftersom de tillverkas på beställning. Det innebär att de håller längre och tål mer slitage än vad en hyrd matta skulle göra.
  • En annan fördel med skräddarsydda mattor är att du kan välja exakt vilken stil och färg du vill ha. Det innebär att du kan matta matten till din varumärkesidentitet eller till estetiken i ditt företags entré.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Relaterade inlägg