Ergonomiska ståmattor för komfort och hälsa 

Att sitta ner hela dagen kan vara otroligt obekvämt, och för att inte tala om att det är dåligt för din hälsa. Den goda nyheten är att du inte längre behöver välja mellan komfort och hälsa. Rosén Innovation erbjuder ergonomiska ståmattor som ger komfort samtidigt som de främjar bättre hållning, ökad cirkulation och förbättrade energinivåer. Oavsett om du är på kontoret eller hemma – det finns en matta som passar dina behov! 

Ståmattor för kontoret

De flesta kontor erbjuder numera sitt- och ståbord så att de anställda kan växla mellan att sitta och stå under arbetsdagen. Ståmattor är viktiga för att ge komfort åt dem som står under långa perioder. Rosén Innovations ståmatta för kontor har en dämpad yta som minskar trötthet och förebygger fotvärk med tiden. De avfasade kanterna hjälper också arbetstagarna att flytta från skrivbord till matta med lätthet. Dessutom säkerställer den halkfria basen att mattan inte rör sig när du står på den! 

Ståmattor för lagerlokaler 

Lagerarbetare står på sina fötter hela dagen när de arbetar med sina uppgifter. Detta kan leda till ömhet i fötter, ben och rygg om de inte har tillräckligt stöd när de arbetar. Rosén Innovations ståmatta för lager ger ytterligare ett lager komfort genom att skapa en mjuk yta i en hektisk lagermiljö. Det halkfria underlaget bidrar också till att hålla arbetstagarna säkra från att halka på våta ytor eller spillda flytande under sina arbetspass.

Alla förtjänar en bekväm plats att stå på, oavsett om de är på jobbet eller hemma – och Rosén Innovation har precis vad du behöver! Från ergonomiska ståmattor för kontor som är utformade speciellt för att minska trötthet under långa timmar av stående – till ståmattor för lager – det finns något som passar exakt vad du behöver! Kolla in hela vårt utbud idag och hitta den perfekta ståmattan för dig!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Relaterade inlägg