Bilden visar en entreprenadmaskin. Hitta rätt luftfilter till Volvo hjullastare och rätt oljefilter till traktorer och maskiner.

Hitta rätt oljefilter till din traktor

Ska du utföra service på dina traktorer och undrar hur du kan hitta rätt oljefilter till din traktor eller filter till hjullastare. Som maskinägare är det viktigt att ha rätt sorts filter till hands för att kunna serva dina maskiner och entreprenadmaskiner. Med rätt filter kan du förlänga livslängden på din maskin samtidigt som du bibehåller dess kvalitet.

Några tips om hur du hittar rätt filter som oljefilter och luftfilter till traktor och entreprenadmaskin

 1. Känn till din entreprenadmaskins och traktors filtertyp
  Det finns många olika typer av filter på marknaden, så det är viktigt att veta vilken typ av filter som är bäst för din maskin. De tre viktigaste typerna av filter är damm-, olje- och luftfilter. Varje typ av filter har sitt eget syfte och sin egen funktion. Till exempel är dammfilter utformade för att avlägsna dammpartiklar från luften, medan oljefilter avlägsnar oljiga föroreningar från din motor. Om du vet vilken typ av filter du behöver kan du begränsa dina alternativ och göra det lättare att hitta rätt filter för din maskin. Du hittar filter till New John Deere, Holland, Valmet, Valtra, Case IH och Fendt samt till filter till Volvos hjullastare hos en expert på filte. Där hittar du även olika maskindelar som kulhandske till k80 och kuldrag k80 av märken som Rockinger, Walterscheid, Scharmüller samt Dromone.
 2. Tänk på entreprenadmaskinen och traktorns märke och modell
  När du letar efter ett filter bör du också ta hänsyn till din maskins märke och modell. Alla filter är inte skapade lika, så det är viktigt att hitta ett filter som är särskilt utformat för din maskins märke och modell. På så sätt kan du se till att filtret passar ordentligt och inte orsakar några skador på din maskin.
 3. Jämför gärna priser och recensioner, glöm inte hur kundservicen ser ut
  När du har begränsat dina alternativ är det dags att börja jämföra priser och recensioner. När du jämför priser ska du se till att kolla efter rabatter eller kupongkoder som kan spara pengar på ditt köp. När det gäller recensioner ska du se till att läsa både positiva och negativa recensioner. På så sätt kommer du få en väl avvägd uppfattning om vad andra tycker om produkten.
 4. Välj gärna en välrenommerad leverantör på nätet
  När du är redo att göra ett köp ska du se till att välja en välrenommerad säljare. Kontrollera deras returpolicy om du behöver returnera eller byta ut produkten, och se till att de erbjuder kundsupport om du har några frågor eller problem med ditt köp. En välrenommerad säljare kommer att erbjuda alla dessa saker så att du kan vara säker på ditt köp.

Följ gärna dessa tips när du letar efter rätt sorts filter till din traktor eller entreprenadmaskin. Genom att känna till din filtertyp, ta hänsyn till maskinens märke och modell, jämföra priser och recensioner och välja en välrenommerad säljare kan du hitta rätt produkt till rätt pris. Med rätt filter kan du förlänga livslängden på din maskin samtidigt som du behåller dess kvalitet.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Relaterade inlägg