Bilden visar en veteranbil med luftfräschare. Poppy Grace Mate har luftfräschare. Uppgradera ditt fordon med jeepdunkar och ledbelysning för lastbil, bil samt EPA

Så här hittar du rätt typ av ledbelysning lastbil

Det finns fördelar med billig LEDbelysning till lastbil, EPA eller bil. När det gäller bilbelysning blir LEDbelysning alltmer populär även i kupén och det med goda skäl. LEDbelysning är mycket mer hållbara än traditionella glödlampor. Det både håller längre och förbrukar mindre energi. Här är några av fördelarna med att använda billig LEDbelysning till din bil.

Billig LED belysning till lastbilshytten

Glödlampor brukar oftast vara förhållandevis billiga, men det håller sällan länge. Därför kan billiga ledbelysning till lastbil vara ett prisvärt och bra alternativ. Det innebär att du genom att byta till LED belysning och kan spara mycket pengar i längden. Under bilens livslängd blir det en betydande besparing. Med LEDbelysning för lastbil kommer du enklare att kunna belysa större delar av din lastbils hytt.

Längre livslängd med billig LED belysning för bilens kupé


LEDbelysning håller således mycket längre än glödlampor och halogenlampor. En halogenlampa kan hålla i ca 1 000 timmar kan en LED belysning kan hålla i upp till 50 000 timmar. Det betyder att du sällan behöver byta ut bilens kupébelysning om du byter till LED belysning. Med LEDbelysning kan du enklare skapa ett LED ljus i fordonets kupé med ljusslingor utan att behöva använda avancerad kabeldragning.

Bättre ljus i kupén med LED belysning

Lysdioder ger ett ljusare ljus än halogenlampor, vilket innebär att de ger bättre synlighet när du kör på natten eller i svagt ljus. Detta kan hjälpa dig att undvika olyckor och göra körningen säkrare överlag. Tänk dock på att du behöver använda godkänd LED belysning på din bil. Använder du LED belysning i kupén så får du oftast inte använda denna under tiden som du kör.

Fördelar med LED belysning till dina fordon

Med en billig LEDbelysning till bil erbjuder många fördelar jämfört med traditionella halogenlampor och glödlampor. Bland annat en lägre initialkostnad, längre livslängd och bättre ljusbild. Om du letar efter ett sätt att spara pengar på din bils belysning då är det definitivt värt att överväga att byta till billig LED belysning till bilen.

Luftfräschare till bilen med Poppy luftfräschare

Poppy Grace Mate är originalet av den väldigt populära Poppy luftfräschare. Poppys luftfräschare till bil som Poppy epa och Poppy bil, har det bästa av alla Poppy dofterna. Dessa passar väldigt bra på en Poppy ljusplatta, detta ger ett väldigt vackert sken i ditt fordon. Viktigt att tänka på är dock som med LED belysning att detta är tänka att användas när din bil är stillastående.

När du uppgraderar din bil med både Poppy luftfräschare och snygg LED belysning, glöm inte att komplettera med en praktisk Jeepdunk. Jeepdunkar är smidiga och passar till flera fordon som EPA och veteranbilar samt flera andra fordonstyper. Jeepdunkarna finns i flera olika storlekar, du kommer således hitta en eller flera Jeepdunkar som passar dina behov perfekt.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Relaterade inlägg