Bilden visar fina festdekorationer med ballonger skapade av hobbymaterial som hobbyfärger och pysselmaterial

Skapa roligare festdekorationer med pysselmaterial

Nu kan du enkelt skapa roligare festdekorationer med ballonger, hobbymaterial som hobbyfärg med rätt pysselmaterial. Nu kan du skapa roligare pyssel och festdekorationer enkelt. Vill du utveckla dina kreativa förmågor ytterligare så kan du även skapa snygga tavlor. Med noggrant utvalda konstnärsmaterial, som konstnärsfärger och målardukar av högsta kvalitet. På så sätt blir utövandet enklare och kreativiteten kan öka.

Hur man skapar roligare festdekorationer med ballonger och hantverksmaterial enkelt

Om du letar efter roligare och mer kreativa sätt att dekorera din nästa fest, varför inte prova att använda ballonger och pysselmaterial? Med lite fantasi kan du förvandla dina festdekorationer till något verkligt unikt. Det bästa av allt är att du kan spara en hel del pengar genom att använda hantverksmaterial och pysselmaterial som du troligen redan har till hands eller lätt kan beställa.

För att komma igång behöver du följande pysselmaterial:

 • Ballonger i olika färger
 • Konstnärsfärg eller hobbyfärg i matchande färger
 • Penslar och konstnärsmaterial
 • Klar förpackningstejp eller klisterpunkter
 • Saxar med olika mönster
 • Målardukar och konstnärsfärger
 • Hobbymaterial av olika sorter

5 tips för roligare festdekorationer med ballonger och pysselmaterial

 1. Börja med att blåsa upp ballongerna till önskad storlek. Beroende på vilket utseende du vill ha kan du använda olika storlekar på ballongerna.
 2. När ballongerna är uppblåsta använder du packtejp eller limpunkter för att fästa dem på väggen eller taket i festlokalen. Om du använder packtejp ska du se till att släta ut den så att det inte finns några luftbubblor.
 3. När ballongerna är på plats är det dags att börja måla. Använd hobbyfärg och konstnärsmaterial som penslar och konstnärsfärger, för att skapa de mönster du vill på ballongerna. Du kan välja ett festligt prickmönster, ränder eller till och med skriva ut ett meddelande som ”Grattis på födelsedagen!”.
 4. Låt färgen torka helt och hållet innan du låter ballongerna poppa upp. När de är torra klipper du försiktigt runt omkretsen på varje ballong med en sax och tar bort dem från väggen eller taket. Du bör nu ha en uppsättning färgglada ballongdekorationer som är perfekta för vilket kalas som helst.
 5. Om du vill ta dina festdekorationer ett steg längre kan du överväga att använda några av dina överblivna pysselmaterial, för att skapa andra samordnande föremål. Du kan till exempel använda målade papptallrikar och muggar som en del av din dukning eller göra målade banderoller som du kan hänga upp i rummet. Det finns inga gränser utan låt din kreativitet flöda.

Med lite kreativitet kan du enkelt förvandla vilket festutrymme som helst till något speciellt med ballonger och pysselmaterial. Känner dig oinspirerad av diverse butiksinköpta festdekorationer, då kan du enkelt skapa dina egna. Dina gäster kommer att bli imponerade av dina festdekorationer och du kommer även att har roligt och spara pengar i processen.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Relaterade inlägg