Bilden visar ett rörsystem med rörmärkning och kabelmärkning samt tydliga varningsskyltar och arbetsmiljöskyltar

Så här väljer du rätt skyltar för just din verksamhet

Så här kan du välja rätt skyltar för just din verksamhet med rätt typ av varningsskyltar och industriskyltar samt påbudsskyltar. Oavsett om du driver ett litet företag eller ett stort företag, är märkskyltar och påbudsskyltar en viktig del. Detta skapar en trygg och säker arbetsplats för anställda samt dina besökare.

Med så många olika typer av märkskyltar och industriskyltar, kan det vara svårt att veta vilka som är rätt för ditt företag. Med gedigen information från din märkskyltsexpert kan du nu få mer inspiration om skyltar och deras användningsområden. På så sätt kan fatta ett välgrundat beslut om vilka skyltar som är rätt för just din verksamhet.

  1. Varningsskyltar: Dessa skyltar används för att varna människor för potentiella faror i ett område. De används ofta i byggnadsområden, i närheten av giftiga växter eller djur eller i andra områden där det finns en potentiell fara.
  2. Brandskyltar: Brandskyltar används för att ange var brandutgångar, brandsläckare och annan brandskyddsutrustning finns. De är lagstadgade i många länder och är en viktig del för att skydda människor i händelse av brand.
  3. Påbudsskyltar: Föreläggande: Föreläggande-skyltar används för att förbjuda viss verksamhet i ett område. De används ofta för att hindra människor från att röka, vandra omkring eller göra intrång i ett område.
  4. Rörmärkning: Rörmärkning är en typ av skyltning som används för att identifiera olika rörsystem. Detta är viktigt av exempelvis säkerhetsskäl så att människor kan undvika att komma i kontakt med farliga ämnen. Detta kan vara vid reparationer men även i den dagliga driften.
  5. Lasergraverade skyltar: Lasergraverade skyltar tillverkas genom att en laser används för att gravera in text eller bilder i ett material. Den här typen av skyltar används ofta för namnskyltar, adresskyltar eller andra skyltar som måste vara hållbara och långvariga.
  6. Industriella skyltar: Industriskyltar görs för företag som behöver hålla sina lokaler snygga och organiserade. Dessa typer av skyltar kan användas för att ange var brandutgångar, första hjälpen kit, HLR utrustning eller annan viktig information finns.

Det finns många olika typer av skyltar på marknaden idag. Det kan vara svårt att veta vilka som är lämpliga för ditt företag. Detta är det mest populära typerna av skyltar och deras användningsområden. På så sätt kan du fatta ett välgrundat beslut om vilka som är rätt för just din verksamhet.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Relaterade inlägg